Concurs pentru selectarea prestatorului de servicii de consultanță (proiect al CoE)

Consiliul Europei implementează în prezent proiectul "Protecția copiilor împotriva exploatării sexuale și a abuzului sexual în Republica Moldova". Proiectul urmărește să sprijine Republica Moldova în implementarea efectivă a Convenției Consiliului Europei privind protecția copiilor împotriva exploatării sexuale și a abuzurilor sexuale ("Convenția de la Lanzarote") și să întărească răspunsul statului față de exploatarea sexuală și abuzul sexual asupra copiilor. În acest context 

Consiliul Europei a lansat o competie pentru selectarea unui(unor) consultant(i) local(i) pentru acordarea de servicii de consultanta in vederea efectuarii unei cercetari asupra problemelor sistemice privind raspunsul statului la cazurile de exploatare si abuz sexual  asupra copiilor si implementarea Conventiei Lanzarote (inclusiv aspectele ce tin de coordonarea intersectoriala).

Toate documentele urmeaza a fi întocmite și transmise în limba engleză.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 30 aprilie 2019.
 
Menționăm, că mai mulți membri ai CNPDC fac parte din Comitetul de coordonare al Proiectului Consiliului Europei « Protectia copilului impotriva exploatarii si abuzului sexual in Republica Moldova ».

Documentele anunțului

AttachmentSize
File engagement_form.docx97.75 KB
PDF icon tender_file.pdf241.33 KB